سلمان فارسی (ره) نقل می کند:
حضرت زهرا علیها السلام پس از ملاقات با حوریان بهشتی، از خرمای خوش بویی که به آن حضرت تقدیم داشتند، مقداری را به من عطا فرمود، پس از خداحافظی از حضرت زهرا علیها السلام، در شهر مدینه با هر یک از اصحاب رسول خدا صلی الله علیه وآله ملاقات می کردم، می گفت: چه عطر دلنشینی! آیا مشک ناب با خود داری؟ من این ماجرای شگفت آور را برای حضرت فاطمه علیها السلام بازگو نمودم، حضرت در حالی که متبسم و خوشحال بود فرمود: این خرمای معطر بهشتی از درختی است که برای یکی از دعاهای من آفریده شده و من آن را از رسول خدا صلی الله علیه وآله آموختم که برای رفع تب به کار می رود و آن دعا این است:
«بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله النور بسم الله نور النور بسم الله نور علی نور بسم الله الذی هو مدبر الامور بسم الله الذی خلق النور من النور الحمد الله الذی خلق النور من النور و أنزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و الضراء مشکور و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین»
به نام خدای بخشنده مهربان به نام مبارک خدا که نور عالم است. به نام مبارک خدا که نور نور عالم است. به نام مبارک خدا که نور بالای نور عالم است. به نام مبارک خدا آن نام که مدبر امور عالم است. به نام مبارک خدا آن نام که نور را نور آفرید (یعنی عالم و آدم را از نور خود آفرید). ستایش خدا را که نور (وجود عالم و نور جان آدم) را از نور (جمال خود) آفرید و نور (تجلی خود) را بر طور سینا در کتاب مسطور تورات نازل کرد در صحیفه گشوده به قدری که مقدور نمود بر پیغمبر عالم و صالح خود. ستایش خدا را که نزد تمام موجودات به عزت مذکور و به فخر و جلالت معروف است و در حال آسایش و سختی باید شکرگزار او بود و درود خدا بر سید ما حضرت محمد صلی الله علیه وآله و اهل بیت طاهرینش باد. (3)
سلمان گفت: چون این دعا را از آن حضرت آموختم آن را به بیشتر از هزار نفر از اهل مکه و مدینه که مبتلا به تب بودند آموختم. به خدا قسم همه آنها به اذن خدای تعالی شفا یافتند.
(3) مهج الدعوات، ج 1 ص 7.